Categorii
abstract anemone arta arta contemporana arta de vanzare compozitie cultura desen flori modernism natura natura statica pată decorativă pată picturală pata stilizată peisaj peisaj maritim peisaj rural peisaj urban pictura pictura in ulei temă florală vas cu flori

Început de an… 2024

O mică descriere…

După cum puteți observa în imaginile ce însoțesc acest mic articol, am început 2024, cum altfel decât creativ! Consider că mi-am conturat un stil pictural pentru tehnica culorilor de ulei, însă și tehnicile mixte și moderne nu îmi sunt străine!

Probabil vă întrebați ce mai urmează…

Am o listă de priorități sper să o duc la bun sfârșit și cu brio până la finele acestui an. Am în plan o expoziție personală, dar necesită multă muncă și sacrificiu, înclusiv timp, și parte materială pentru a face expozabile cartoanele ce le pictez.

Vă împărtășesc un secret, sunt un artist ce își înrămează singur lucrările! Da, prefer să fiu independent, să colaborez bine cu furnizorii de materiale, și să le utilizez pe cele mai calitative, de la culori, lianți, profile de ramă, și alte asemenea. Mi-am procurat și o unealtă pentru încheiat ramele la colț de 90 de grade prin sistemul de capsare V-Nail, în spatele ramelor aplic lamele flexibile, renunțând la celebrele ținte, de asemenea folosesc și agățători profesionale.

Toate cele de mai sus sunt investiții, pentru a-mi prezenta munca cât mai frumos și atractiv.

În concluzie dacă vă plac lucrările…. Contactează-mă!

Peisaj din Veneția

Peisaj din Veneția
50/70 cm, ulei/carton, 2024 DISPONIBIL

Peisaj

Peisaj
50/70 cm, ulei/carton, 2024, DISPONIBIL

Natură statică cu anemone

Natură statică cu anemone
35/50 cm, ulei/carton, 2024, DISPONIBIL

Constelație IV

Constelație IV
28,5/29,5 cm, tehnică mixtă/hârtie, INDISPONIBIL