Artist Vizual

Mass media

Vernsaj 1000

Ștefan Ioan Diaconu- Expoziție personală 1000

Pe data de 16 Ianuarie 2017 a avut loc vernisajul expoziției mele personale 1000. Dedic publicului vizitator o mică recenzie video asupra evenimentului!

Invitație vernisaj 1000 Ștefan Ioan Diaconu

Invitație vernisaj

O mica recenzie video asupra evenimentului de pe data de 16 Ianuarie 2017, La Galeriile de artă Lascăr Vorel din Piatra Neamț!

Vernisaj Univers Cromatic August 2016

Vernisaj August 2016, Sala Cupola, Biblioteca Județeană G. T. Kirileanu, Piatra Neamț

Propun spre vizualizare, o mica recenzie asupra evenimentului din luna August 2016 a vernisajului Univers cromatic. Au vernisat evenimentul Scriitorul Adrian Alui Gheorghe, criticul și poetul Emil Nicolae și artistul vizual Lucian Gogu Craiu.

Artistul Ștefan-Ioan Diaconu în atelierul său

Vernisaj Experimente Septembrie 2015, Sala Cupola, Biblioteca Județeană G. T. Kirileanu, Piatra Neamț; Discuție în atelierul meu

Propun spre vizionare o mică recenzie asupra Vernisajului expoziției de fotografie intitulată Experimente, care a avut loc la Sala Cupola a Bibliotecii Județene ”G. T. Kirileanu” din Piatra Neamț, pe data de 24 Septembrie 2015. Desigur momentul pe care trebuie să vă centrați atenția este un mic reportaj luat de către realizatorul tv Teodor Moldovan, chiar la mine în atelier.

Vernisajul expoziţiei din Sala „Cupola”

Vernisajul expoziției de fotografie experimentală a artistului vizual ȘTEFAN-IOAN DIACONU, intitulată EXPERIMENTE, a avut loc, Joi 24 septembrie 2015, ora 15:00, în sala Cupola a Bibliotecii Județene ”G.T. Kirileanu”.

Expoziţie de fotografii semnate Ştefan Ioan Diaconu

Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu” Neamț invită publicul nemțean la o nouă întâlnire cu arta vizuală, prin expoziția de fotografie experimentală ce reunește lucrări ale tânărului artist vizual Ștefan Ioan Diaconu. Culoarea, ca element viu, ce se formează, se transformă, se combină, reprezintă elementul central al instantaneelor de pe simezele Sălii „Cupola” și oferă un prilej de reflecție mai mult sau mai puțin inedit. Alcătuind un veritabil traseu al dualității imagine-culoare, expoziția „Experimente” oferă o ambianță consonantă cu anotimpul cromaticii prin execeleță. Intitulată sugetiv „ Experimente”, expoziția va fi vernisată joi, 24 Septembrie 2015 la ora 15:00, iar despre autor și „experimetele” sale va vorbi Criticul de artă și Poetul Emil Nicolae.
Expozitie de fotografie experimentala

Artistul vizual Ștefan-Ioan Diaconu la emisiunea Prietenii mei nemțenii

Pentru prima oară prezent pe micile ecrane într-o emisiune care a fost transmisă în direct. Consider că este de bun augur ca publicul să mă cunoască și pe această cale, să-mi afle aspirațiile și viziunile în materie de artă.